Concurs cabina foto

Cabina foto te invita la concurs!

Se apropie Crăciunul și odată cu el petrecerile asociate momentului. Transformă reuniunea de familie sau de prieteni într-o petrecere cu amintiri de neuitat, la care să te uiți oricând cu plăcere și cu siguranță să zâmbești!

Îți oferim 90 de minute unice în fața aparatului de fotografiat, tu, prietenii și o mulțime de accesorii. Pentru a participa la tragerea la sorți a premiului, iată ce ai de făcut:

- lasă un comentariu la acest articol, și spune-ne ce părere ai despre cabina foto la o petrecere (nuntă, botez, aniversare etc).

- dă share articolului pe facebook (vezi ca postarea să fie publică, adică să aibă iconița cu globul pământesc) și include în comentariu linkul la postarea ta.

- adaugă un număr de telefon (nu va fi publicat, dar la confirmarea premiului, numărul de telefon va fi solicitat).

Premiul este valabil în județele: București/Ilfov, Giurgiu, Călărași, Prahova, Brașov. Cele 90 de minute vor fi folosite la o petrecere publică, desfășurată în perioada 10-20 decembrie 2016, într-o zi lucrătoare a săptămânii (de luni până vineri). Poate fi o petrecere a angajaților, serbarea de la școală sau de la grădiniță, sau alte variante desfășurate într-un spațiu public, dar închiriat exclusiv pentru această petrecere (nu se acceptă reuniuni de prieteni în baruri, cafenele etc.)

Premiul include fotografii după modelul de mai sus (personalizat în funcție de petrecere), cu trei fotografii multiplicabile pentru fiecare serie.

Premiul poate fi transferat numai după validarea câștigătorului. Comentariile verificate, care participă la concurs, primesc un număr de ordine, număr care va participa și la extragere. Premiul trebuie revendicat în 48 de ore de la anunțare, printr-un comentariu care să folosească aceeași adresă de mail și același număr de telefon de la înscriere.

Concursul se va încheia pe data de 26 noiembrie 2016, ora 20.00.

Câștigătorul va fi ales în ziua de 27 noiembrie, ora 19.00. Câștigătorul va fi anunțat și pe pagina noastră de facebook. Verificați în timp util validarea comentariului și anunțarea câștigătorului!

Notă:
Se acceptă o singură participare la concurs pentru o persoană.
De exemplu, soțul se poate înscrie de la birou, soția de acasă pentru a avea amândoi adrese de IP diferite.
Vor fi acceptate doar comentariile care îndeplinesc condiţiile solicitate (nume real complet, părerea despre cabina foto, numărul de telefon, IP unic, petrecerea într-unul din județele specificate).
Comentariile duplicat nu vor participa la concurs, dar vor fi vizibile pe pagină la încheierea concursului.

5 Comments

 1. Imi place foarte mult ideea, chiar in vara aceasta la Festivalul Amintiri din copilarie ne-am bucurat de o fotografie memorabil in genul celor de mai sus.
  De asemenea recunosc ca fotografia printata are o cu totul alta valoare decat miile de fotografii de pe cd-uri, stick-uri s.a.md.
  Sincer mi-ar placea o astfel de cabina foto la serbarea copiilor de la scoala sau de la gradi.
  O idee geniala

  • Buna ziua,
   Va rugam sa adaugati un nr. de telefon, link-ul de la share si judetul dvs.
   Multumim

 2. Nr. 2
  Buna dimineata

  Adina Dumitra -07******

  nu am experimentat ideea la o nunta , botez, etc, ..insa cunosc cat de cat …imi place , mi se pare interesant si totodata captivant.De fiecare data cand merg la metrou cu fetita mea de 6 ani si vede o cabina pentru poze de buletine ma roaga sa intram sa ne pozam , insa tot timpul suntem pe fuga….asa ca ne-ar prinde bine premiul.

 3. Nr. 3

  https://www.facebook.com/clasa.broscutelor/posts/575635672621987

  Buna..sunt “broscuta ” cea mare din Clasa Broscutelor….mi-ar face o deosebita placere sa le ofer “broscutelor” mele acest cadou de Craciun, la petrecerea de sarbatori…asa ca va invitam cu drag si pe voi alaturi de noi sa il primim impreuna pe Mos Craciun..va pupam…oac-oac 🙂 🙂 🙂

  Geta Serban – prof inv.primar . Bucuresti, sector 2 tel 072…….

Comments are closed.